Naix Alziven una plataforma electrònica per potenciar les vendes de les pimes de la Ribera

0
1166

WhatsApp Image 2017-08-31 at 14.16.20(1)WhatsApp Image 2017-08-21 at 16.33.48Va destinada a les pimes i emprenedors principants de la RiberaAlziven serà com un gran supermercat amb milers de referències

La venda per Internet és el futur però també el present

El pròxim 1 d’octubre les pimes d’Alzira i la comarca contaran amb «Alziven» una plataforma de venda on line que és «pionera» a la Ribera

«Es tracta d’una ferramenta dissenyada per afavorir les vendes a les menudes i mitjanes empreses» explica a Riberaexpress el seu gerent, Jaime Rossell.

Hi han moltes botigues i empreses que «careixen de venda on line, de formació informàtica i fins i tot d’una web pròpia» afegix Rossell i per aixó naix Alziven per «ampliar les expectatives de venda i els potencials compradors.

Tecnologia punta

L’emprenedor alzireny qualifica la nova plataforma de comerç electrònic com «un gran supermercat amb milers de referències», una gran superfície on line que utilitza «tecnologia punta en ordinadors» i que estarà al servei del públic les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Jaime Rossell es mostra convençut de l’èxit d’Alziven; «és difícil d’arrancar però després anirà sol el projecte», assegura després de renunciar al seu estable lloc de treball el seu lloc de treball en una empresa per empendre este repte empresarial.

Ferramenta d’ajuda

I és que ens recorda des del seu despatx en fase de muntatge que «hui en dia es ven més per Internet que en els establiments presencials». Rossell, que ha destacat durant els últims anys per promocionar nombroses activitats solidàries en la falla Albuixarres, indica que la nova plataforma «és una ferramenta que ajudarà a vendre més als botiguers i xicotets emrpesaris de la Ribera.

A falta d’un mes per obrir les seues portes ja s’han interesat per este projecte on line alguns comerciants i empresaris locals relacionats amb el sector de la moda, els cítrics, aire condicionat i gominoles.

Alziven: C/ Gabriela Mistral -8 (baix). Correu: alziven@alziven.com

Tel: 96 201 25 37 i 687 95 35 19 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here