Alzira junt els veïns i comerciants d’Hort dels Frares barallen tres dades per a les obres

0
512
Disseny provisional del futur Hort dels Frares
Disseny provisional del futur Hort dels Frares
Disseny definitiu de Santa Rita
Disseny definitiu de Santa Rita

Els veïns i comerciants del carrer Hort dels Frares-Pastora-Santa Rita no s’han ficat d’acord sobre la data més adient per començar les obres donat que en la reunió celebrada esta nit a l’Ajuntament s’han contemplat tres dades diferents; en setembre d’enguany, o bé en gener o juny de 2018.

L’equip de govern ha plantejat arrancar l’11 de setembre per acabar-les al voltant del 15 de desembre, proposta que ha contat amb el vist i plau d’alguns veïns i comerciants, mentre altres preferien que es feren en 2018, preferentment durant els mesos de juny, juliol i agost.

Hi haurà una segona reunió pel tal de consensuar la data definitiva durant la próxima setmana.

El pressupost global de les obres és de 486.000 euros, dels que 350.000 corresponen a la renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable en Hort dels Frares i Pastora.

El projecte que executarà Aguas de Valencia davant el compromís d’inversions adquirit en el contracte de 20 anys amb l’Ajuntament contempla tres parts; en la primera renovarà la xarxa central de l’aigua potable d’Alzira que passa per este carrer i que abastix al 80% de la població, la segona fa referència a la canalització de la distribució a vivendes i comerços i la tercera respon a la renovació de la xarxa del clavegueram.

Major pressió i millor servei

El delegat de l’empresa ha resaltat la «major pressió de l’aigua i millor servici» als veïns que suposarà la nova xarxa d’aigua potable, mentre es duplicaran els albellons que passaran de 16 a 30.

L’alcalde Diego Gómez convocarà una nova reunió reunió la pròxima setmana que servirà per a «consensuar» la data d’iici de les obres. Gómez s’ha congratulat que amb la peatonalització d’Hort dels Frares-Pastora-Santa Rita «hem guanyat espai públic aprofitant la reforma», per afegir que el govern local aposta per «gaudir d’uns carreres més tranquils i menys sorollosos».

El regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual ha anunciat que el pròxim mes de gener, l’Ajuntament enllestirà amb fons propis la renovació del paviment del segon tram del carrer Pérez Galdós entre els creuaments amb Reis Catòlics i Francesc Arbona.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here