Les pluges han descarregat 39 l/m2 en Turís 20 en la Murta i Sumacàrcer i 18 en Sueca i Algemesí

0
515
Ahir en un carrer d'Alzira
Ahir en un carrer d’Alzira

La pluja està caiguent «amb coneiximent», com diuen els llauradors, a la comarca amb rruixats intermitents que cas de continuar durante el dia de hui poden ser molt beneficiosos per als cultius de fruites i cítrics.

Així, segons AVAMET, a les 7 d’este matí s’havien acumulat un total de, 39 l/m2 en Turís, 20 en la Murta d’Alzira i Sumacàrcer i 18 a Sueca, fins ara les més abundants. Al nucli urbà d’Alzira s’han registrat 11,5 l/m2, 17,9 a Algemesí i 16 a Càrcer.

Les previsions apunten a que hui i demà hi haurà molta nuvolositat i les pluges seran en general dèbils i ocasionals pel litoral. Les precipitacions podran adquirir una intensitat moderada en alguns punts de l’interior de la comarca. Però a partir del divendres l’oratge experimentarà una notable milloria amb pujada de temperatures, ahir oscil.laren entre els 19º de mínima i els 25º de màxima en la major part dels punts de la comarca.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here