Alzicoop comença a repartir les trampes per combatre la mosca del Mediterrani

0
412
Agricultor instal.lant una trampa
Agricultor instal.lant una trampa
Trampa contra la mosca
Trampa contra la mosca

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient informa que les trampes i el líquid que conté les feromones per a combatre la mosca del mediterrani (Ceratitis capitata) arribaren a Alzira a finals de la setmana passada.

L’enviament per part de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural s’ha fet més tard perquè la resolució de l’expedient d’adjudicació per a proveir les trampes s’havia endarrerit, ja que s’havia de resoldre una impugnació.

Com que ja està resolt l’expedient i rebudes les trampes, Alzicoop està repartint-les als llauradors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here