Alzira presentarà este dijous el projecte d’Hort dels Frares als veins i comerciants

0
506
Carrer Hort dels Frares
Carrer Hort dels Frares
Santa Rita
Santa Rita

L’equip de govern d’Alzira té previst presentar el pròxim dijous el projecte de renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita que suposarà una inversió superior als 500.000 euros.

El projecte elaborat pels tècnics de l’empresa Aguas de Valencia que ja es troba en les dependències municipals  va provocar ahir una reunió entre l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual per estudiar les seues característiques.

Sembla que la reforma urbanística dels dos carrers serà presentada dijous dia 31, en el saló de plenaris, tant als veïns com als comerciants dels dos vials. Entre Hort dels Frares i Santa Rita apenes sumen un centenar d’habitants i una dotzena de botigues després que s’hagen tancat uns 14 establiments durant els últims anys.

El consistori preferix que les obres es facen enguany tot i que escoltaran la voluntat tant dels comerciants com del veïnat per tal que la decisió final «siga consensuada» segons ha manifestat Pascual a Riberaexpress.

Els treballs podrien començar a mitjans de setembre per tal que la renovació del clavegueram, de les canalitzacions de l’aigua potable i del paviment s’acaben durant la primera quinzena de desembre.

El govern local es mostra «molt satisfet» davant la bona acollida que ha tingut el nou Pérez Galdós i ja pensa en que altres carrers de la ciutat puguen gaudir del mateix disseny; és a dir ampliació de les voreres amb un carril i plantació d’arbres. Segons ha pogut averiguar este mitjà digital la prioritat és acabar Pérez Galdós, i després acometre les renovacions de Major Sant Agustí així com dels carrer Colón i Dr Ferran, en este cas a partir del creuament amb Piletes, encara que estos últims projectes ja no es podrien fer fins la próxima legislatura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here