L’Alzira de Fernando a punt per començar la lliga després d’un bon final de pretemporada

0
487
Sanjuán confia en que Fernando faça oblidar a Dani Ponz
Sanjuán confia en que Fernando faça oblidar a Dani Ponz

El nou Alzira de Fernando Gómez Colomer sembla que ha assimilat prou bé el canvi de filosofia futbolística que pretén implantar el nou tècnic com ho demostren els dos últimes partits de la pretemporada que han acabat amb victòries davant l’Ontinyent (2-1) de la  2ª B i el Canals (0-5) de la Preferent.

«Vullc un equip que jugue bé al fútbol i que ho faça com un bloc en l’aspecte defensiu per a aprofitar les jugades a baló parat i el talent dels seus futbolistes, en atac», manifestà el dia que va ser presentat als mitjans de comunicació el nou tècnic destacat exjugador del València.

Bon tractament de la pilota

Fernando ha aconseguit la transformació d’un equip, que solia ignorar el centre del camp, amb altre que es caracteritza pel bon tractament del baló en tan sols 30 dies, en una plantilla prou canviada respecte a l’anterior i que no està encara completa. Dirigents i cos tècnic busquen un davanter, un migcampista i un defensa central per completar un grup que té com a repte fer oblidar els èxits de l’etapa de Dani Ponz, hui entrenador de l’Eldense.

Reforços

El president del club Juan Antonio Sanjuán confia en contar amb estos reforços durant la próxima setmana «una vegada els equips de 2ª B hagen fet els descarts corresponents i els jugadors que aspiraven a jugar en esta categoria estiguen encara sense equip». I és que l’Alzira que compta amb un curt pressupost de tan sols 85.000 euros no pot competir amb les fitxes que paguen clubs com l’Olímpic de Xàtiva, Castelló, La Nucia, el Novelda o el Silla entre d’altres.

L’At Levante primer rival

L’equip, que perdia els primers encontres de la pretemporada davant At Saguntino, Atzeneta i d’altres, ha millorat progressivament conforme han avançat les contractacions. De la temporada anterior només queden el guardameta Vicent Dolz, els centrecampistes Prieto i Sergio Boix i el davanter Javier Garcia que constitueixen la columna vertebral del nou projecte.

El pròxim dissabte, al Suñer Picó (19:30 h), davant el potent At Levante d’Alberto Tendillo, arriba la primera prova de foc de Fernando i del seus joves alumnes en l’inici d’una temporada carregada d’incògnites però també de bons auguris davant el bon joc desplegat en els dos últims encontres de la pretemporada que finalitzà ahir en Canals amb golejada.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here