Alzira imposarà la sanció màxima de 3.000€ per abocar enderrocs en llocs no autoritzats

0
477

Enderrocs alzira                    

Davant la quantitat d’escombralls dipositades en diferents llocs de la ciutat, on no està autoritzat l’abocament, l’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Gestió Urbanística, posa en marxa una campanya informativa en la qual es detallen les sancions per tal fet i on es poden abocar sense perill.

La campanya informativa constarà de cartells i fullets on s’explicarà l’obligació de portar les escombralls menudes a l’Ecoparc i si és un gran volum, dirigir-se a un abocador autoritzat.

Hem de recordar que l’Ajuntament d’Alzira també té diversos servicis gratuïts d’arreplegada de residus i trastos, al qual es poden accedir amb una cridada de telèfon, per concretar data d’arreplegada i així evitar deixar-los en la via pública més temps del necessari.

Pel que fa a les sancions, estan contemplades en l’Ordenança Municipal de Neteja Urbana, en què es reflectix que “tots els ciutadans estan obligats al compliment puntual de la present ordenança i de les disposicions complementàries que en matèria de neteja general” i, en conseqüència, les sancions serien per infraccions molt greus, de 1.501 a 3.000 euros, i infraccions greus de 751 a 1.500 euros.

El regidor del departament responsable, Fernando Pascual, destaca el fet que “són moltes les denúncies que hem rebut, sobre l’abocament de diferents objectes i escombralls per diferents punts de la ciutat; alguns d’ells posen en perill als vianants o xiquets que juguen a prop d’ells. Per això s’ha de crear consciència entre els ciutadans que la nostra ciutat no és un abocador, la nostra ciutat hem de cuidar-la perque és la nostra casa i hem de mantenir-la neta, ordenada i amb una imatge com cal. Són fets que van en contra la convivència cívica, la seguretat i el medi ambient. Per això Alzira disposa d’un ECOPARC i llocs on ubicar trastos i escombralls on les persones hem de portar el que ja no és útil. Estic segur que entre tots podem aconseguir fer les coses bé i fer d’Alzira una ciutat còmoda i bonica a la vista de tots”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here