La renovació d’Hort dels Frares podria endarrerir-se fins el pròxim estiu a Alzira

0
667
Carrer Santa Rita
Carrer Santa Rita

Hort Frares agost tasca obres Hort frares agost 17 1

Carrer Hort dels Frares
Carrer Hort dels Frares

Alguns comerciants faran esta petició al govern local

Les obres podrien fer-se en dos trams diferenciats

El pressupost superarà els 500.000 euros

Aguas de Valencia facilitarà a l’Ajuntament d’Alzira, durant les pròximes hores, el projecte de renovació del clavegueram i xarxa d’aigua potable així com el paviment dels carrers Hort dels Fares i Santa Rita.

Un projecte que, a bon segur, superar el mig milió d’euros d’inversió, prou superior al pressupost invertit en Pérez Galdós -uns 329.000€- en ser «més complexe i complicat» segons les autoritats locals donat que des de la canonada d’Hort dels Frares es distribuix l’aigua potable a «un 80% de la població».

El govern local té previst presentar el projecte als veïns i comerciants dels dos carrers afecats el pròxim mes de setembre; segons el portaveu Enric Laudes «alguns preferim que les obres es facen els mesos de julio i agost del pròxim any». ´Davant la complexitat de la renovació les obres s’allargarien «entre 10 i 12 setmanes» segons els tècnics d’Aguas de Valencia. Com que els treballs no començarien, en cap cas, abans d’octubre els dos carrers estarien culminats damunt les festes nadalenques.

Com que a Santa Rita només hi ha un comerç el més probable és que la renovació de les canonades es faça la pròxima tardor en este carrer. Açò facilitaria una alternativa que estudiaran les dos parts, fer les obres de Pérez Galdós en dos trams diferenciats; el primer arrancaria en el creuament amb Reis Catòlics i culminaria en la botiga del Randero. Així quan es fera el segon tram els vianants podrien desviar-se per Santa Rita sense cap problema i no estaria tot Hort dels Frares obert en canal. En ser prou més estret que Pérez Galdós els vianants tindran més dificultats a l’hora de creuar-lo i d’accedir als comerços de la zona.

El projecte contempla també una millora de l’enllumenat atenent la reivindicació del comerç d’Hort dels Frares que majoritàriamentvalora, de forma molt positiva, el tancament al trànsit d’este cèntric carrer d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here