Alzira invertix 200.000€ en la renovació de paviment i rebaix de voreres a la ciutat

0
435

Alquerieta vorera rebaixUna part del superàvit del pressupost de noves actuacions, es troba dirigit a la renovació de paviment i rebaixar voreres de diferents punts de la ciutat, per a complir un dels objectius marcats per l’actual equip de govern.

La primera d’eixes actuacions està realitzant-se al barri de l’Alquerieta, amb el rebaix de voreres i que continuarà per altres punts de la ciutat, tot a partir de la planificació determinada des del departament responsable amb una inversió de 200.000€.

S’ha elegit els mesos d’estiu per a portar a terme les diferents obres en la ciutat, per ocasionar les mínimes molèsties als veïns i veïnes de les zones afectades.

Per la part que li correspon, Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, declara que “hem d’anar donant els passos pertinents per a que Alzira siga una ciutat el més accessible possible, moderna i còmoda per als ciutadans i visitants, enmendant errades, millorant les zones amb difícil accessibilitat, il•luminació i molts més detalls que fan i faran de la nostra ciutat una ciutat íntegra i integrada amb la sostenibilitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here