Prometedora actuació de l’Alzira en el primer trionf de la pretemporada davant l’Ontinyent (2-1)

0
462
L'equip titular
L’equip titular
Cristian Herrera a la dreta de la imatge
Cristian Herrera a la dreta de la imatge

Les bones impressions causades per la UD Alzira en la major part dels encontres de la pretemporada no s’han traduït en victòria fins l’encontre d’esta nit al Suñer Picó davant l’Ontinyent (2-1) que militarà en la 2ª B  la pròxima temporada en ser l’únic equip del grup VI que va aconseguir l’ascens.

En la primera part els alumnes de Fernando dominaren de principi a fí els de la Vall d’Albaida que s’avançaren en el marcador mitjançant Migue Montes en la única ocasió que remataren a porta. A les acaballes de la primera part es feia justícia en el marcador al rematar amb el pit Cristian Herrera, que s’ha criat a la Masia del Barça i ha jugat en el Villarreal B i el Gavá entre altres.

En la segona part els visitants equilibraren el partit en el centre del camp encara que no disposaren de cap ocasió clara per desnivellar el marcador. Els blaugranes, en canvi, feren el gol de la victòria en el minut 35 al rematar Cristian una excel.lent jugada individual del canterà Javi Garcia que deixà sentant a dos rivals abans de fer la mortal assistència.

A destacar el bon treball en el centre del camp de Sergio Boix i Prieto, la banda esquerra amb Xavi Olmos en defensa i el desequilibri d’Aaaron en atac i la capacitat de traure el baló jugat des de la defensa del central Mesas, junt el golejador Cristian Herrera. A més que l’equip a diferència de la temporada anterior no rifa mai la pilota que sol anar jugada des de la defensa.

L’Alzira que conta pel moment amb una curta plantilla de 15 jugadors necessita com a mínim d’un defensa central, un mig centre i un punta segons ha declarat a Riberaexpress el tècnic Fernando Gómez Colomer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here