El grup Jarabe de Palo actuarà a Sueca el dia gran de les festes

0
554
  • Jarabe de paloEl concert, gratuït per al públic, serà l’única cita on la banda actuarà en format gran en tot el territori valencià

Les festes de Sueca comptaran en el seu cartell amb un dels millors grups del panorama musical espanyol, Jarabe de Palo. El grup, conegut entre d’altres per temes tan populars com La Flaca, estarà a Sueca el proper divendres 8 de setembre, dia gran de les festes de la capital riberenca. El concert, emmarcat en la seua nova gira 50 PALOS, es celebrarà al nou recinte de concerts del polígon industrial El Teular, a partir de les 23:30 hores i serà gratuït per al públic.

El concert a Sueca del grup liderat per Pau Donés, serà, a més, l’únic que es celebre en tot el territori valencià en format gran, no en el format habitual de quartet, com ve fent Jarabe de Palo en la seua gira amb quatre músics.

El regidor de Festes, Pau Roselló, ha anunciat la notícia este migdia. “Jarabe de Palo és una aposta segura. Tots, gran i menuts coneixem alguna de les seues cançons. El grup és un fenomen de la nostra música que ha convertit en èxit, un rere altre, molts dels seus temes. Serà un privilegi tenir-lo a Sueca en esta gira especial en què podrem rememorar alguns dels més coneguts” ha afirmat el titular de Festes a l’Ajuntament de Sueca.

50 palos

50 PALOS és el nou projecte de Jarabe de Palo, un nou disc, un llibre i una gira. El disc compta amb 21 de les cançons més conegudes de la banda més un tema inèdit versionades a piano i veu. En un doble CD es resumeixen 20 anys de cançons i la trajectòria artística d’una de les bandes de referència del rock llatí internacional. El disc té poc de rock, però sí que recull l’essència de moltes de les seues cançons més populars, que hui en dia ja formen part de la banda sonora de la vida de diferents generacions.

Després de gairebé dos anys apartat de l’activitat musical, Pau Donés torna als escenaris amb forces renovades i amb noves propostes. 50 palos són els mateixos que ha complit el cantant en este 2017, un any de celebracions per a la banda.

En finalitzar el concert, s’ha programat també un final de festa únic de la mà Tallarina On tour, un espectacle de música comercial amb un desbaratat elenc que faran que el públic siga el vertader protagonista d’esta nit de bogeria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here