Un raig cremà anit 800 m2 de vegetació baixa en el terme de Corbera

0
519
Bomber apagant l'incendi
Bomber apagant l’incendi

Corbera incendi agost 17 11

L’incendi va tindre lloc a la partida de la Malla Verda

Passades les 22h la Policia Local de Corbera i el 112 van rebre, anit, un  avís d’incendi forestal provocat per caiguda de raig en la partida de la Malla Verda. Afortunadament la rapidesa amb la que s’ha traslladat una dotació de Bombers i les circumstàncies metereològiques favorables amb absència de vent han facilitat les tasques d’extinció que tan sols duraren un parell d’hores.

El Voluntariat Mediambiental de Corbera va col.laborar vetllant per la seguretat dels veïns davall la coordinació de la Policia Local i la Guàrdia Civil. La implicació ciutadana resultà essencial per poder sofocar l’incendi en poques hores.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here