Troben inserció laboral el 60% dels participants en un taller d’instal.lacions solars a Carlet

0
686

Carlet taller energia solarUn total de 9 de les 15 persones que participaren a este curs de formació per a persones desocupades trobaren feina abans d’acabar-lo. Este curs  de formació ocupacional estava destinat  a persones aturades i inscrites al SERVEF i consistia en 160 hores de pràctiques en empreses a més de la formació en la instal·lació i manteniment de plaques solars  tèrmiques.

Este tipus de cursos tenen com a objectiu millorar la formació de persones aturades per inserir-los al mercat laboral, sobretot en aquells nínxols d’ocupació o sectors on hi ha més demanda d’ocupació i falta de persones formades i qualificades. El curs realitzat per l’Agència de Desenvolupat local de l’Ajuntament de Carlet ha sigut subvencionat pel SERVEF amb 65.000 €.

Des de la regidoria d’Ocupació, s’ha destacat la importància  de promoure i continuar amb les accions per a fomentar l’ocupació en l’àmbit local i per això per al pròxim any s’han sol·licitat 6 nous cursos i 1 taller per a majors de 30 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here