Rimes balls i piruetes per a representar la cultura urbana de Cullera

0
424

Cullera batalla gallsL’esdeveniment celebrat en la ciutat costanera dóna a conèixer les activitats en les quals els joves locals estan immersos

Cullera acull aquest dissabte 5 d’agost a partir de les 19:00 h l’esdeveniment principal que arreplega les activitats urbanes més populars de la localitat. Batalles de galls, actuacions de rapers o exhibicions de grafits encapçalen aquest esdeveniment que tindrà lloc en Arensol i que espera una gran afluència de públic amb més de 200 assistents.

La iniciativa de realitzar totes aquestes activitats relacionades amb la cultura urbana sorgeix dels propis joves de Cullera, que necessitaven d’un esdeveniment per a poder donar a conèixer les seues aficions. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Cullera va decidir participar recolzant als seus veïns en una gran oportunitat per a demostrar el talent en diferents disciplines urbanes que els naturals de la localitat posseeixen.

L’atracció principal d’aquest esdeveniment és el de la final batalla de galls, que consisteix en un enfrontament de rimes improvisades per part dels participants seguint el ritme de bases de rap.

Al llarg del mes de juliol ja s’han realitzat les eliminatòries prèvies entre els concursants d’aquestes batalles i serà dissabte que ve quan tots aquests enfrontaments culminen amb la fase final que acollirà des dels octaus fins a la final, en la qual es triarà el guanyador.

«Batalla de galls»

A continuació del torneig de batalla de galls, l’esdeveniment finalitzarà amb l’actuació de «Juanih South», artista procedent de Cadis i que supera el milió de reproduccions en els vídeos d’algunes de les seues cançons. Amb la presència del conegut cantant s’espera atraure a una major quantitat de públic a l’esdeveniment procedent fins i tot d’altres localitats properes.

Gran varietat d’activitats

Per a representar la cultura urbana de Cullera amb tota l’amplitud possible, s’oferirà una varietat d’activitats que destaquen per la seua espectacularitat de cara a l’espectador. Es tracta d’exhibicions on experts locals de les diferents disciplines incloses en el programa mostraran les seues habilitats.

En aquest sentit, l’esdeveniment compta amb demostracions de grafit i de twerk. També s’inclouran exhibicions de beatbox, estil que consisteix a realitzar sorolls vocals de manera que es creuen ritmes i sons musicals utilitzant la boca, llavis, llengua etc.

Així mateix, també comptaran amb l’innovador esport de carrer denominat *tricking. Una disciplina que combina art marcials amb gimnàstica artística, i altres activitats per a crear estètics girs, puntades i volteretes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here