Un milió de persones han seguit en directe el III Open Internacional d’Escacs de Sueca

0
464
  • Sueca escacs 17Vora un centenar de jugadors de totes les edats i nivells s’han donat cita a Sueca en la tercera edició del torneig
  • El torneig estiuenc s’ha consolidat, en només tres anys, com un dels esdeveniments escaquístics més importants que es celebren en tot el territori valencià

            

Sueca ha estat en els últims dies, i per tercer any consecutiu, seu dels escacs internacionals. Este diumenge, 30 de juliol, es donava per conclòs el III Open Internacional d’Escacs “Ciutat de Sueca”, l’esdeveniment esportiu que ha acollit el Casal Multiusos del municipi al llarg de tota la darrera setmana, des del passat 24 de juliol.

Al final, després de les huit jornades disputades, tres jugadors empataren per a fer-se amb el títol de campió: els Mestres Internacionals Slobodan Kovacevic i Rufino Camarena, junt amb el Mestre FIDE Francisco Montoliu. Després d’aplicar els criteris de desempat previstos per l’organització, va resultar vencedor del torneig el primer, el jugador serbi; Montoliu, segon classificat i Camarena, tercer.

D’altra banda, en la categoria de locals es va proclamar campió Arturo Ramón mentre que Juan Andrés Fos i Amadeo Albert es van fer amb el segon i el tercer lloc, respectivament.

L’acte de lliurament de premis, celebrat el mateix diumenge, va comptar amb la presència del vicepresident de la Federació Valenciana d’Escacs, Luís Barona i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví; a més del director del torneig, Ricardo Cebolla i Amadeo Albert, en representació del club amfitrió.

Organitzat pel club d’Escacs Sueca, amb la col·laboració del consistori, este torneig estiuenc s’ha consolidat, en només tres anys, com un dels esdeveniments escaquístics més importants que es celebren en tot el territori valencià. Tant és així, que està considerat, per la mateixa federació, com el més fort de les seues característiques pel que fa al nivell dels jugadors que congrega. La tercera edició ha reunit a quinze titulats i ha comptat amb la presència també de diferents Grans Mestres i Mestres Internacionals, a més d’una ampla representació dels millors jugadors d’escacs valencians.

El torneig ha sigut retransmés en directe a través de l’aplicació chess-results i segons apunta l’organització, les xifres desvetlen que un milió de persones d’arreu del món han seguit les disputades partides. A més a més, s’estima que, al llarg de les huit jornades del torneig, han passat vora 900 persones per les instal·lacions que han acollit la competició, entre el públic i els participants.

Les partides dels primers taulers, així com tota la informació d’esta tercera edició del torneig, pot consultar-se a  la pàgina del C. E. Sueca www.openajedres.sueca.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here