Cinc nous establiments potencien enguany l’important eix comercial Alzira-Carcaixent

0
1049
Treballadors d'AKI en Alzira
Treballadors d’AKI en Alzira
El nou Charter d'Alzira
El nou Charter d’Alzira
Clients de Worten
Clients a les portes de Worten

El segon semestre d’este 2017 està fent resorgir l’eix comercial Alzira-Carcaixent amb amb cinc nous establiments dels sectors alimentari i de servicis que proporcionen al voltant de 160 llocs de treball

El primer en ficar-se en marxa va ser a finals de juny el supermercat Charter de l’àrea Comercial BMED d’Alzira amb 16 empleats que superaran la vintena a octubre quan estiga en funcionament el restaurant-asador previst en esta zona.

Family Cash en octubre

Al Charter li ha seguit l’empresa de bricoletge AKI que a primers de juliol propocionà ocupació a 24 treballadors després d’invertir més de 3 milions en una parcel.la del sector Tulell de la capital de la comarca.

Les bones notícies han continuat esta setmana per a l’eix comercial de les dos ciutats veïnes amb la inauguració del Parc Comercial Taronja on han començat a funcionar la tenda especialitzada en electrònica i electrodomèstic Worten on ja treballen 24 treballadors junt els 12 de la botiga destinada a mascotes Kiwoko que conta amb 12 empleats.

Per a octubre s’espera la guinda on la firma setabense Family Cash emplearà a 80 desocupats en invertir 3 milions d’euros en una parcel.la de 14.000 m2 situada entra la carretera de Gandia i la de Tavernes tot just front la factoria de gelats Ice Cream.

El parc Taronja Tulell i la carretera de Gandia

En el cas d’Alzira la ja completa àrea comercial de Carrefour comença a expansionar-se pel veí sector de Tulell on s’ha instal.lat AKI i que el tripartit pretén canviar el seu inicial ús residencial per altre destinat a educació i servicis.

Altra zona d’expansió comercial està desenvolupant-se a la carretera de Gandia, a les rodalies de l’antiga Avidesa, on el Charter, ja funciona a la perfecció i prompte obrirà les portes l’establiment Family Cash.

Els alcaldes d’Alzira i Carcaixent Diego Gómez i Paco Salom, respectivament es congrantulen d’este importants inversions als seus municipis, «que és una senyal de canvi i millora que està experimentant l’economia». Els dos dirigents municipals aposten, principalmente, en esta legislatura «per afavorir la creació de llocs de treball», en ser un objectiu important el millorar la qualitat de vida dels 65.000 habitants que totalizen estos dos importants municipis de la Ribera. Salom veu en el sector del comerç i dels servicis «una bona oportunitat perquè Carcaixent es reenganxe al futur».

Incentius a l’ocupació

En el cas d’Alzira, l’equip de govern ha creat una comissió mixta amb la directiva de l’Associació Empresarial, que ha començat a estudiar la bonificació d’impostos a les empreses locals que creen ocupació, així com donar suport als nous emprenedors.

Els antics bressol i pàtria de la taronja, sembla que han trobat, davant la forta crisi dels cítrics, una bona alternativa que els ajude a millorar la seua economia i a reduir progressivament el greu atur que encara patixen.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here