La Junta de Seguretat d’Algemesí es prepara davant la Festa de la Mare de Déu de la Salut

0
469

Algemesi junta seguretatResponsables institucionals de seguretat i comandaments policials coordinen els dispositius per a les festes de setembre

La Junta de Seguretat constata els bons indicadors de seguretat ciutadana a Algemesí

Caps policials i responsables institucionals han establit en la reunió mantinguda en la Junta de Seguretat d’Algemesí els protocols i dotació d’equips per a mantenir la prevenció en les dues festes multitudinàries que té la ciutat al setembre: la Festa de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana Taurina.

El subdelegat del Govern, José Vicente Herrera; el director general de l’Agència de Seguretat i Emergències, José María Ángel, juntament amb el regidor de Seguretat, Asensio García, i l’alcaldessa, Marta Trenzano, i diversos comandaments de la Policia Nacional i la Policia Local, han planificat els dispositius de seguretat i emergències per a les pròximes festes de setembre.

Al mateix temps s’han analitzat les dades de criminalitat i incidències que han sigut qualificats com “molt bons a Algemesí” pel subdelegat del Govern, mentre que per al director general de Seguretat els indicadors del Ministeri de l’Interior mostren una ciutat més segura. També s’ha tractat la integració en el sistema VioGen, el sistema de seguretat integral en els casos de violència de gènere.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha felicitat als agents de la Policia local i la Policia Nacional pel seu treball de prevenció que s’han vist reflectits en aquesta reducció de delictes, a més d’incentivar al fet que continuen aquestes relacions fluïdes que “porten a una bona coordinació i un treball eficaç”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here