Alzira i Globlamon envia hui ajuda escolar a estudiants sense recursos al Camerun

0
379

Redal Eduardo aliments 11El Departament d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira col•labora amb la ONGD Globalmon, en les escoles creades en La Vall del Logone i en el Centre de Formació Professional de Yagoua (al extrem nord de Camerun).

Hui dissabte eixiran representants de la ONGD Globalmon, encapçalats per Eduardo Juan Redal, cap a la zona, amb l’objectiu de conéixer i 

Eduardo Redal i Pepe Grau
Eduardo Redal i Pepe Grau

identificar les necessitats per a després continuar organitzant una sèrie d’accions ben estructurades i planificades a llarg termini, en qüestions educatives, d’igualtat de gènere o de potabilització de l’aigua, entre altres aspectes importants, perquè tots els xiquets i xiquetes puguen obtindre una educació amb oportunitats.

El regidor d’Educació, Pepe Grau, conscient de les necessitats que tenen en La Vall del Logone, ha volgut que el Departament d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, col•labore en esta zona tan desafavorida amb material escolar, esportiu, lúdic, aliments energètics de primera necessitat, entre altres mesures que es requerixquen.

“Sens dubte tota ajuda es queda curta, tenint amb compte la situació d’alguns territoris afectats, en els quals és difícil obtindre una vida saludable i una educació òptima, però des de la nostra Regidoria, farem tot el possible aportant la nostra part”. Apuntava el regidor Grau.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here