Un total de 126 jornalers netejen els barrancs i camins de l’Alcúdia

0
578

alcudia neteja barrancs 17A principis de juliol l’Ajuntament de l’Alcúdia, en col.laboració amb el SEPE (Servei d’Ocupació Públic Estatal), va contractar a 126 persones per tal de paliar la desocupació temporal del sector agrícola que, des del 10 de juliol fins al 9 de setembre, realitzaran tasques de neteja i desborssament de camins i barrancs i de poda de camins d’accés a la població.

Així, durant aquest mes, la peonada agrícola, formada per les primeres 63 persones contractades, ha desbrossat pràcticament tots els camins del terme (el de la Muntanya, el d’Olivarons, el de la Terra Blanca, el de la Casa del Pi, el d’Alberic, el de Xàtiva, el d’Antella, la travesia de la Caseta de la Bunyola, el de la Florentina, el del Picaero, el de Paradís, el de la Caseta Espailla, el del Riu-Rau i el del Cementeri), així com tots els carrils bici i els voltants de Montortal.

La segona obra, que la portaran a terme les següents 63 persones i que començarà a princips d’agost, estarà destinada a la neteja dels canyars i barrancs de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here