Paco Salom: «Carcaixent està convertint-se en un referent comercial»

0
440
Paco Salom durant la inauguració
Paco Salom durant la inauguració

L’alcalde Paco Salom ha declarat hui durant la inauguració de la tenda Worten i del Parc Comercial «Taronja» que «Carcaixent està convertint-se en un referent comercial» i ha mostrat la seua satisfacció que un projecte paralitzat durant molts anys «s’haja reactivat».

Senyals de canvi

Salom considera que els nous establiments de Kiwoko i Worten «és la prova dels senyals de canvi que mostra l’economia» i encara que reconeix que cal ser «prudent» assegura que «és positiu que empreses com éstes, d’un sector molt dinàmic, òbriguen hui les portes».

Reenganxar-nos al futur

La primera autoritat local ha explicat que a un ajuntament «modest» com el de Carcaixent, «estos processos són difícils de seguir», encara que s’ha mostrat partidari «d’aprofitar les oportunitats», després de resaltar «l’esforç» realitzat per l’Ajuntament i en concret del departament municipal d’Urbanisme «per aprofitar esta oporotunitat de reenganxar-nos al futur».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here