El TORCAF torna a reunir en Alzira el millor futbol cadet nacional

0
794
El Barça guanyador de les dos últimes edicions
El Barça guanyador de les dos últimes edicions

La XI edició es disputarà al camp municipal de Venécia els dies 25, 26 i 27 d’agost

El Torneig Ciutat d’Alzira de Futbol (TORCAF) va naixer l’any 2007 amb la finalitat que els equips de l’escola del Ciutat d’Alzira Futbol Base pogueren competir en un torneig amb equips de la comarca de major nivell competitiu.
En la seua tercera edició equips com el Llevant UD i el València CF participaren en la categoria cadet amb els seus equips autonòmics .
En la seua sexta edició s’unix a la competició el Vila-real CF en la categoria cadet amb el que ja es va configurant el que està sent l’actual torneig. En l’actualitat el trofeu ha comptat amb la presència dels tres equips mencionats amb anterioritat més el Real Madrid, FC Barcelona, Àt. Madrid i Antiguoko K.E. En les dos últimes edicions el vencedor absolut de la categoria ha sigut el FC Barcelona.
A part de la categoria cadet també es disputa en futbol 8 tornejos de totes les categories comptant amb la presència de les escoles més potents de la Comunitat Valenciana.
El TORCAF reunix a més de 900 jugadors distribuïts en mig centenar d’equips de distintes comarques valencianes i del territori nacional que va congregar en la darrera dició a més de 5.000 espectadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here