El suecà Carles Lledó guanya el Concurs del Cartell de la Fira i Festes de Sueca

0
996

Sueca cartells festes 17El suecà Carles Lledó guanya el Concurs del Cartell de Sueca Fira i Festes 2017

El Concurs que ha organitzat l’Ajuntament de Sueca, un any més, per triar la imatge oficial de la Fira i Festes del municipi ja té guanyador. L’obra del suecà Carles Lledó ha estat, finalment, la proposta guanyadora d’entre els tretze treballs que s’han presentat en esta ocasió al certamen.

“Carcasa”, este és el lema del cartell guanyador que es convertirà en la imatge oficial dels festejos de Sueca, un disseny digital protagonitzat per un skyline amb alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, els arrossars inundats d’aigua i els focs artificials, com a element simbòlic de la festa.

Lledó, qui és un fidel participant de la convocatòria, ha estat, en repetides ocasions, guanyador i finalista d’este i altres concursos de cartells organitzats per l’Ajuntament de Sueca.  El regidor de Festes, Pau Roselló, ha estat l’encarregat de comunicar la notícia d’immediat a l’afortunat en conéixer el resultat de la deliberació. Segons ha manifestat el jurat, la proposta de Lledó és encertada perquè aconsegueix transmetre el significat general de la festa dels suecans, amb l’arròs, símbol de la identitat col·lectiva del poble de Sueca i altres elements que no emmarquen la festa només en un o altre dels aspectes que la conformen, sinó en el seu conjunt.

És, per tant, la composició, a més del seu acabat, el que ha decantat la balança cap a l’obra de Lledó. La deliberació, però, ha estat molt difícil entre el treball elegit i la proposta del muserenc Joan Girbes, amb el lemà “Arròs”, que ha quedat finalista.

El jurat que ha estat presidit pel regidor de Festes, Pau Roselló, l’ha conformat el regidor de Turisme, Xavier Masó; la regidora de l’oposició, Celia Beltrán; el director de l’Escola d’Art Escultor Beltrán, Manel Baixauli i Sales Antón, professional de la comunicació i el disseny gràfic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here