Aguilar estima que prop de 15.000 espectadors han participat en les Festes de Sant Bernat

0
580
Macaco amb els saharauis de Vacances en Pau
Macaco amb els saharauis de Vacances en Pau

sant bernat public placeta

Sant Bernat isabel aguilar balançLes Festes de Sant Bernat Alzira 2017 aconseguixen la descentralització

 Un any més les Festes de Sant Bernat d’Alzira han aconseguit captar l’atenció del veïnat, així com dels visitants de comarques limítrofes, amb l’ampla i variada programació que conformava el programa d’activitats i concerts.

La descentralització en la celebració dels actes forma part del canvi que este equip de Govern es va proposar com a objectiu, des de la Regidoria de Festes, per tal de que les festes patronals tornen a ser un referent comarcal, la qual cosa s’està aconseguint en tant sols dos edicions.

Tant el parc de l’Alquenència com el parc de la Marina Espanyola són dos enclavaments que enguany s’han inclòs per a albergar activitats. Enguany a l’hora de diversificar les més de 25 activitats i concerts celebrats pels diferents llocs de la ciutat s’ha volgut tindre en compte la descentralització. «Han sigut més de deu ubicacions distintes les que han acollit l’oferta festiva de Sant Bernat 2017», segons la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar.

Proba de que el canvi és evident passa per  la quantitat de públic que, per segon any consecutiu, ha eixit a disfrutar dels actes al carrer. Prop de 15.000 persones han assistit als actes del Camp d’Esports Venècia, al Recinte Firal, al Gran Teatre, la Plaça Major, Parc Pere Crespí i la resta de places i parcs de la ciutat on han tingut lloc les activitats, destacant la participació als espectacles de La Orquesra Mondragón, Manu Tenorio, la Montecarlo i els concerts de Carlos Baute i la nit de Sidoni i La Pegatina.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes insistix en treballar pel canvi : “Sé que no és fàcil canviar un model de festes després de tants anys, però hem aconseguit donar un primer pas per emprendre un nou camí. En dos anys hem aconseguit descentralitzar les activitats portant-les a diferents punts de la ciutat, fent partícips als veïns i veïnes de cada barri, amb espectacles per a totes les edats, grans i menuts, concerts amb un ampla varietat d’estils musicals. Veient l’èxit d’enguany no puc dir més que, continuarem treballant amb més ganes,  amb molta motivació per tal de seguir comptant amb la complicitat de tots els que participen de les activitats festives, veïnat i visitants».

Són nombroses les propostes que han aplegat a la vicealcaldessa i regidora de Festes de cara a l’any vinent, la qual cosa significa que el públic s’implica i es veu representat amb la manera d’enfocar les propostes del programa festiu.

Aguilar destaca la resposta de pública als espectacles i dona les gràcies a tot l’equip tècnic i humà que fan possible que cada anydisfrutem d’unes festes més participatives.

“Hem d’agrair el bon comportament de tots els assistents als actes i concerts, ja que no s’ha enregistrat cap incident significatiu durant els dies de Festes», segons la regidora.

Des de Creu Roja Alzira s’assenyala que només s’han efectuat atencions mínimes durant les festes de Sant Bernat.

Pel que respecta a l’equip de neteja cal donar-los l’enhorabona per la gran tasca realitzada mantenint netes totes les ubicacions on han tingut lloc actes.

Agrair, per últim el treball dels tècnics del departament de Festes, assessors, així com als membres de la  Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, que al llarg del dia i la nit, amb la seua professionalitat, han vetllat per la seguretat de tots els alzirenys/nyes  i visitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here