Mauritània i Llevant alçaran el pròxim dilluns el teló de la XXIX edició del Cotif

0
454
Cartell 2017
Cartell 2017

Les absències per problemes en els visats de les seleccions de Kenia i Emirats Àrabs ha obligat a l’organització a reduir a dos grups el cartell de la XXIX edició del Torneig Internacional sub 20 de l’Alcúdia, compost per 10 equips, que obriran dilluns que ve dia 31 la selecció de Mauriitania i el Llevant a les 23 hores. Prèviament (20h) es celebrarà la tradicional cerimònia inaugural amb la desfilada de tots els participants El grup A ho integren les seleccions de Rússia i Mauritània i els equips de l’Àt Madrid, Vila-real i Llevant.

Mentres el grup B està format pels combinats nacionals del Marroc i Ghana junt amb els equips del Santos de Brasil, Sevilla i València. Les semifinals estan previstes per al pròxim 9 d’agost; a les 21:15 h; el primer classificat del grup A s’enfrontarà al segon del grup B i a partir de les 23:15 es disputarà la segona semifinal. El dia 10 dijous serà jornada de descans mentres que la final està programada per a les 22:30 hores del divendres dia 11 en el camp municipal Els Arcs, on se celebraran un total de 23 partits distribuïts en 12 dies de competició.

Pel que fa al Cotif femení el Llevant i el València alçaran el teló el 4 d’agost a les 19:15 hores en un únic grup que està compost a més per l’Asptt Albi de França, l’Àt de Madrid, i la selecció nacional del Marroc. Els dos primers classificats disputaran la final l’11 d’agost a partir de les 20:15 hores en el mateix escenari que la del sub 20.

La presentació d’esta 29 edició tindrà lloc el pròxim divendres a les 22 hores al camp municipal Els Arcs de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here