Sidonie La Pegatina i Manu Tenorio tanquen esta nit les festes d’Alzira

0
829
La Pegatina
La Pegatina

Alzira celebra hui la festa dels seus patrons Sant Bernat, Maria i Gràcia amb diversos actes religiosos i festius que arranquen a les 19:30 hores amb la celebració de l’eucaristía en l’esglèssia de Santa Caterina i la processó general, tots dos presidits per l’Abat del Monestir de Poblet, Octavi Vilà.

Pel que fa als actes festius propiament dits l’activitat es concentra a la Plaça Major amb l’actuació de Manu Tenorio i al Recinte Firal on tindrà lloc l’espectacle de Sona la Dipu (22 h) a més dels concerts dels grups Sidonie i La Pegatina.

Hui diumenge 23 de juliol

22 hores – Recinte Firal
SONA LA DIPU, amb les actuacions de Frida, Chlorophile i Mediterranean Roots.
A més dels concerts de SIDONIE (El Peor Grupo del Mundo) i LA PEGATINA (World Tour 2017).

SIDONIE. El Peor Grupo del Mundo és el nou disc de Sidonie. L’octau. És un disc de pop que parla del pop. És el pop dins del pop. És la seua declaració d’amor a tots els grups que admirem També és un recordatori del que són i sempre han sigut: fans.

LA PEGATINA és, sens dubte, el millor revulsiu emocional que pot haver-hi damunt d’un escenari. La seua festa és inusual per com és d’enèrgica, divertida i ballable. Espectacle i adrenalina fins a l’èxtasi. Mai es cansen de repartir alegria i bogeria allà per on passen.

En finalitzar, Nit de Discomòbil amb l’actuació dels alzirenys WEAR DJS.
Indie hits, bombes electròniques i cops de guitarra rock ben barrejats i agitats són la proposta amb la qual cada cap de setmana inunden sales com La3, XL Xtra Large, Piccadilly, Biplaza o Play Club entre d’altres. El seu currículum es completa amb el pas per alguns festivals com Deleste, San San Festival, Creampop Festival, Alicante Sun Festival o en diverses edicions del mateix QFestival que se celebra a Alzira. We are WEAR DJS!

23 hores – Plaça MajorSant Bernat Manu Tenorio
MANU TENORIO en concert
Després de tres anys d’espera, en els quals no ha deixat de girar amb concerts per tota la geografia espanyola, este sevillà nascut al barri de Triana edita el seu sèptim àlbum d’estudi i el més personal de tots: «Con el alma encendia». Es tracta del primer disc editat després de la seua paternitat amb què a més commemora els seus 15 anys en la música i en el qual demostra una gran reflexió i maduresa com a cantant, compositor, productor i pare.

En finalitzar, CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI a la plaça de la Generalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here