Alzira instal.larà la pròxima setmana dos redones provisionals en l’avda Pare Pompili

0
498
Creuament Pare Pompili-Esperança
Creuament Pare Pompili-Esperança

Redona limit 30 Av. Vicent Vidal Redona limit 30 P.Pomp Esperança Redona Pare Pompili Jaume Olid 1 Redona Pare Pompili Esperança

En esta confluència s'ubicarà una redona provisional
En esta confluència s’ubicarà una redona provisional

L’Ajuntament d’Alzira instal.larà la pròxima setmana dos redones, de forma provisional i a títol experimental, en l’avinguda Pare Pompili per estudiar el comportament del trànsit en eixa via de circunvalació de la ciutat.

La primera de les rotondes sustituirà els semàfors ubicats en el creuament de Pare Pompili amb el carrer Esperança, mentre la segona funcionarà en la confluència del propi Pare Pompili amb els carrers Jaume d’Olit i Jesús Álvarez.

En este últim cas no hi ha instal.lació semafòrica però sí un gir a l’esquerra dels vehicles que es dirigixen per Pare Pompili al barri de l’Alquerieta.

Agilització del trànsit

L’àrea municipal de Seguretat estudia la possibilitat d’ubicar quatre redones més en les avingudes de Vicent Vidal i Pare Pompili per tal d’eliminar la totalitat dels semàfors actuals, però tot dependrà «del comportament» que tinguen les dos primeres rotondes «en l’agilització del trànsit» segons la regidora Sara Garés.

Alguns veïns ex queixaren, durant la última assemblea ciutadana celebrada en l’EPA Enric Valor, que els semàfors d’estes avingudes no estan sincronitzats i per tant resulta prou costós fer el seu recorregut.

A 30 km/h en les dos avingudes

Garés, ha declarat a Riberaexpress que «no és convenient sincronitzar les instal.lacions semafòriques perquè els vehicles incrementarien la velocitat». Cal tindre en compte que un parell de senyals recorden als conductors la limitació de la velocitat a un màxim de 3o km/h.

L’equip de govern està decidit  a que Alzira passe a ser, durant esta legislatura una «Ciutat 30», però ho farà de «forma progressiva». Així el nou Pérez Galdós lluirà, prompte, esta limitació que ja ostenten les avingudes Vicent Vidal i Pare Pompili.

Avda Sants Patrons

L’avinguda Sants Patrons serà un proper objectiu 30 per evitar els accidents que han proliferat en els últims temps davant l’elevada velocitat que abasten alguns conductors.

La instal.lació d’illetes i mobiliari urbà en alguns trams d’esta important via de la ciutat, és una de les mesures que estudien en el departament de Seguretat per evitar les altes velocitats i fins i tot que els vehicles puguen circular a més de 30 km/h.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here