Carlos Baute actua hui a les Festes de Sant Bernat d’Alzira

0
632
Carlos Baute
Carlos Baute

Sant Bernat Tribut a JuradoSant bernat BauteLes Festes de Sant Bernat Alzira 2017 continuen hui dissabte amb nombroses activitats i concerts entre els que destaca l’actuació del cantant Carlos Baute a les 11 de la nita al Recinte Firal, la dels guanyadors i finalistes de Cantes o Balles? i el musical tribut a Rocio Jurado.

Hui dissabte 22 de juliol

D’11 a 13 hores – Parc de l’Alquenència
JOCS GEGANTS I ARTESANALS
I a continuació actuació infantil PEQUEDISCO a càrrec de Condidorets.

17 hores – Plaça de Cartonatges
FESTA DE L’AIGUA
Vine a refrescar-te amb nosaltres amb els inflables, pistes i jocs d’aigua més divertits del moment.

20 hores – Parc Pere Crespí
Actuació del grup SIS FAN ROCK
El grup Sis Fan Rock va començar amb una trajectòria ben definida fent música dels anys 60-70 dins el panorama de la música rock espanyola.
Encara que hui en dia es manté al grup eixe esperit de la música d´eixes dècades també incloem al nostre repertori temes més actuals i de diferents estils musicals tant de caràcter nacional com internacional. Música per a ballar i música per a la gent que ens escolte gaudisca amb el que fem.

22 hores – Plaça Major
Actuació dels guanyadors i finalistes del concurs per a jóvens talents d’Alzira, CANTES O BALLES?

23 hores – Plaça Major
Musical tribut a ROCÍO JURADO
Un homenatge recorregut per tots els èxits de la gran Rocío Jurado amb el toc d’humor dinamitzador de Paco Calonge, acompanyat pel Ballet València i, com a mestre de cerimònies, Carles Chova.

23 hores – Recinte Firal
CARLOS BAUTE – Gira Ando Buscando 2017
Carlos Baute torna a aconseguir-ho!!! El seu nou single, Ando buscando, junt amb el grup colombià del moment, Pis 21 ja és tot un hit de streaming a Espanya i Llatinoamèrica!! El senzill aconseguix l’estatus de Platí en la llista oficial de cançons a Espanya. Carlos Baute ja és un dels artistes del món amb major recorregut en la música llatina. És sens dubte un autor que ha sabut interpretar la cultura de la música romàntica llatina durant anys.

En finalitzar, Nit de Discomòbil amb l’actuació de l’alzireny DJ GARCHY
Acabat d’arribar de la seua gira per Miami, Dj Garchy ha recorregut tot el món des de Hong Kong , Eivissa, Mèxic DF i Dubai. Ha compartit escenari amb Steve Angello, Nikki Romero, Diego Miranda o Abert Neve. Garchy ens delectarà amb una sessió de música comercial&house.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here