El Cotif el disputaran 10 equips davant les ausències de Kenia i Emirats Àrabs pels visats

0
440

Cotif arbitre F. Vidal 16 Problemes en la tramitació dels visats dels jugadors de les seleccions de Kenya i els Emirats Àrabs han reduït a 10 els participants en la XXIX edició del Cotif que es disputarà a l’Alcúdia entre el 31 de juliol i l’11 d’agost pròxim. Romanen els sis equips previstos en el cartell; el Santos de Brasil i els conjunts espanyols de l’Àt de Madrid, Sevilla, Vila-real, València i Llevant. Que s’enfrontaran als combinats nacionals de Rússia, El Marroc, Ghana i Mauritània. Pel que fa a la participació femenina en el Cotif, es reduïx a cinc equips el cartell al quedar-se fora la selecció dels Emirats Àrabs, també per les dificultats en l’obtenció dels visats. D’esta manera l’única selecció participant, El Marroc tindrà com a rivals al València, Levante, At de Madrid i al conjunt francés de l’Asptt Albi.

La jornada inaugural i el primer partit es celebrarà el pròxim 31 de juliol al camp municipal Els Arcs de l’Alcúdia, mentre que les semifinals es disputaran el 9 d’agost  i la final del XXIX Torneig Internacional sub 20 està prevista dos dies després.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here