Victor Benages i Marta Parra guanyen la XXIII Travessia El Perelló-Les Palmeres

0
439

Sueca travessia El Perelló

Un total de 194 nadadors i nadadores han completat, este diumenge, l’edició número XXIII de la travessia El Perelló-Les Palmeres ‘Trofeu Segundo Castelló’, una prova ja habitual  de l’estiu,  puntuable per al Circuit d’Aigües Obertes de la Federació Valenciana de Triatló, organitzada pel Club Natació Sueca en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca.

Puntual, a les 9 del matí, es va donar l’eixida des de l’escullera del Perelló. Poc més de 34 minuts després es presentava en la línia de meta de Les Palmeres el nadador més ràpid en completar els 2.500 metres de recorregut. Esta vegada va ser Víctor Benages, del Club Triatlón Huracán, que va emprar 34 minuts i 4 segons. El podi masculí el completaren el suecà Miguel Grau, del Club Natació Sueca, segon classificat, i Valero Tamarit, del Club Natació Poblaquatics, tercer classificat.

En categoria femenina, Marta Parra, del Club Natació Riba-roja, va ser la guanyadora amb un temps de 39 minuts i 53 segons. Marta va ser, a més, desena classificada absoluta de la prova. Al podi femení també pujaren Ana Parra, del Club Natació Riba-roja, segona classificada, i Sara Alemany, del Club Natació Neptuno, tercera classificada.

Pel que fa als locals, els millors foren Nacho Serrano, en xics, i Andrea Fos, en xiques.

Al lliurament de trofeus assistiren l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, i Cristina Castelló, filla de l’ex nadador homenatjat, que dóna nom a la prova, Segundo Castelló.

“Ha estat un dia perfecte en tots els aspectes, hem tingut bona mar, cap medusa i cap incident. L’esportivitat i el bon ambient s’han imposat en tota la prova, de la que han gaudit, un any més, tant els nadadors participants com el públic espectador. No podem estar més satisfets” ha afirmat el president del Club Natació Sueca, Pau Tomás.

Les autoritats locals i la familiar de Segundo Castelló també coincidiren en les paraules de Tomás. Tots tres van felicitar per l’èxit de la prova a totes les persones implicades en l’organització, en la que van participar també el Club de Córrer Peus Quets, el Motorbikes Vpr Electric Club Triatlo Sueca, el Club de piragüisme d’Algemesí i els equips de salvament i socorrisme de les platges de Sueca i El Perelló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here