La Xarxa AFIC de la Generalitat concedix el primer premi a la Biosfira d’Alzira

0
534
Inauguració de Biosfira
Inauguració de Biosfira

La Biosfira d’Alzira, la primera fira de productes ecològics i vida sostenible, que s’ha celebrat en la comarca de la Ribera, ha estat guardonada amb el primer premi del II Concurs de la “Xarxa AFIC” d’Accions de Dinamització i Promoció del comerç urbà en el marc de la Jornada “Eines per a la promoció del comerç urbà” celebrada al Campello, on les diferents agències de desenvolupament del territori valencià presentaren i defensaren les seues candidatures davant el públic.

En paraules d’Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “volem agrair aquest reconeixement per part dels agents de desenvolupament local dels municipis valencians i de la Generalitat, a una fira que va tractar de sumar a empreses i entitats que aposten per un altre model econòmic molt més sostenible. Alzira es constitueix com un referent en aquest àmbit gràcies també a l’impuls de l’Ajuntament i anem a tractar de consolidar aquest esdeveniment per a què servisca de motor econòmic en la nostra comarca”.

La Xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), és un instrument a través del qual la Generalitat Valenciana està impulsant el procés de modernització i ordenació del comerç local.

Recordem que la Biosfira va estar organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència IDEA, i va comptar amb el suport dels distints departaments de l’Ajuntament, de la Mancomunitat de la Ribera Alta, del Consorci Ribera-Valldigna i la Diputació de València, així com la participació de vora 70 expositors, 25 associacions i un centenar de tallers, ponències i actuacions que reuniren a milers de persones en el parc de l’Alquenència, el pulmó verd de la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here