El Govern d’Alzira seguirà la via judicial per defensar la municipalització de la ràdio i la piscina

0
421

Treballadors alzira radio i piscinaEl govern local s’ha reunit amb les treballadores i treballadors de la Piscina i Alzira Ràdio

 

L’alcalde Diego Gómez, el regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez, i la regidora d’Esports, Aida Ginestar, han mantingut una reunió amb les treballadores i treballadors dels serveis municipalitzats, la piscina i la ràdio municipals, per a informar i transmetre un missatge de tranquil·litat davant la sentència del recurs contenciós- administratiu interposat per la Delegació de Govern.

L’Ajuntament d’Alzira continuarà ferm en la defensa dels llocs de treball i els drets de totes i tots els treballadors i amb la seua postura de mantindre els serveis públics i donat que és una sentència a la qual cap apel·lació, continuarà la via judicial. Des de l’Ajuntament es farà valdre fins el final el respecte als acords que es van prendre amb totes les parts, i es dóna la circumstància que en altres municipis han prevalgut els drets de les treballadores i treballadors i el de l’autonomia local per a gestionar directament les seues pròpies competències.

El govern municipal seguirà defensant la municipalització d’estos serveis que ha suposat una millora de la gestió que, amb inversions a les instal·lacions i reducció de despeses ha dut, per exemple, a l’increment d’una mitjana d’un 15% els usuaris de la piscina. Per açò, l’equip jurídic de l’Ajuntament està treballant per a veure quines són les opcions que plantejarem a partir d’este moment, conjuntament amb Comissions Obreres, davant la persecució política que s’està realitzant contra la municipalització des de la Delegació de Govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here