Les Nits a l’Hort de Manus de l’Alcúdia

0
1290

Alcudia Nits hort de manusEl passat divendres, l’Alcúdia va poder gaudir d’un impressionant concert de fusió jazz-flamenc, de la mà de Rafael Vargas quinteto, amb la veu de Rafael Vargas, Javi Pérez al saxo, un assidu de l’Alcúdia que ha participat en altres espectacles, com “En clau de jazz” i també amb Dani Miquel, Valeriano González a la percussió, Ricardo Bustamante a la guitarra espanyola i Jorge Llopis al baix, amb la fantàstica companyia d’Irene de la Rosa, la gran ballaora flamenca que donà moviment a les improvisacions musicals del quintet.

Aquest espectacle, junt amb el concert que el grup alcoià Verdcel va oferir el passat 7 de juliol, està emmarcat dins del programa Nits a l’Hort de Manus, on prop d’un centenar de persones sopen a aquest paratge natural per a gaudir després d’un espectacle musical.

Així, alhora que es pretén dotar de contingut les nits estivals del mes de juliol, aprofitables pel bon temps del qual gaudim durant aquest mes, mitjançant aquesta activitat es pretén també recuperar l’Hort de Manus per convertir-lo de nou en un lloc viu, desbordant de cultura i natura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here