Ely Gomis confeccionarà els trages de les falleres majors d’Alzira 2018

0
1140

concurs indumentaria F eli gomisEly Gomis s’imposa al concurs d’indumentaristes i confeccionarà els trages de les falleres majors i corts del 2018

Després de les reunions mantingudes amb les dos indumentaristes que han optat al concurs per adjudicar-se la confecció dels trages de les falleres majors d’Alzira 2018 i les seues corts d’honor, el jurat decidix atorgar guanyadora del concurs a  Ely Gomis, i per tant serà l’encarregada de confeccionar la indumentaria de les màximes representants de la festa Josefina de la nostra ciutat.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, així com Jaume Bohigues, com a president de la Junta Local Fallera d’Alzira, volen agrair a les dos indumentaristes que s’han presentat al concurs i han mostrat la seua disposició per a la confecció dels trages totes les facilitats aportades per tal de cenyir-se el més possible al pressupost destinat per a tal finalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here