Un metge de l’Hospital d’Alzira conta amb el millor expedient acadèmic a nivell autonòmic

0
533
Dr Eugenio Montero
Dr Eugenio Montero

La Societat Valenciana de Medicina de Família ha premiat al Dr. Eugenio Montero per comptar amb el millor expedient acadèmic a nivell autonòmic.

Un metge de l’Hospital de La Ribera, elegit Millor Resident de Medicina Familiar de la Comunitat Valenciana

 

  • El Dr. Montero compta amb una nota global d’excel·lent en els 4 anys de residència.

 

  • El jurat ha valorat, entre altres aspectes, la seua alta activitat investigadora, les seues publicacions científiques en revistes nacionals i internacionals, i la seua assistència a congressos mèdics.

 

  • El Dr. Montero ha superat als prop de 100 residents de Medicina Familiar i Comunitària que enguany han acabat la seua especialització en la Comunitat Valenciana.

Alzira (17.07.17) .- El Dr. Eugenio Montero, format al Departament de Salut de La Ribera, ha estat elegit Millor Resident de Medicina Familiar i Comunitària de la Comunitat Valenciana, premi que atorga la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SVMFiC). Este premi suposa reconèixer la trajectòria del Dr. Montero durant els quatre anys que ha durat el seu procés d’especialització.

En este sentit, el Dr. Eugenio Montero compta amb una nota global d’excel·lent en els 4 anys de residència, i ha superat en la qualificació final de l’expedient als prop de 100 residents de Medicina Familiar i Comunitària que enguany han acabat la seua especialització a la Comunitat Valenciana.

El doctor guardonat ha desenvolupat la seua formació en el Consultori Auxiliar i Centre de Salut d’Algemesí, Consultori Auxiliar de Llombai, Centre de Salut d’Alberic, a l’Hospital d’Alzira, (tots ells del Departament de Salut de La Ribera) i a l’Hospital Universitari de Canàries.

Des de 2008, la SVMFiC convoca, amb caràcter anual, premis per reconèixer els tres millors expedients dels residents que acaben el seu període d’especialització dins de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, un per cada província. L’objectiu d’estos premis és estimular i reconèixer la tasca d’estos postgraduats durant el seu període de formació.

 

Activitat docent i investigadora Entre d’altres mèrits, el jurat ha valorat del Dr. Montero seues publicacions científiques en revistes de caràcter nacional; l’inici de la seua tesi doctoral i l’assistència com a ponent i docent a congressos mèdics nacionals i autonòmics. En este sentit, cal destacar que el Dr. Montero ha desenvolupat una important tasca de recerca durant la seua residència, com ho demostra la posada en marxa d’una aplicació sobre fibromiàlgia i benestar, o el projecte «Medicina narrativa i dolor crònic» premiat per la Fundació General del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). Així mateix, el Dr. Montero ha col·laborat amb diversos projectes informàtics de la Direcció General de Salut Pública i de la Conselleria de Sanitat, i ha estat el coordinador de Grup de Treball de Noves Tecnologies de la SVMFiC. El premi de ‘Millor Resident’ serà lliurat per la SVMFiC al Dr. Eugenio Montero durant el XXVIII Congrés Autonòmic que se celebrarà els dies 23 i 24 de novembre a València. Formació Sanitària Especialitzada Des de la seua acreditació com a centre docent en Formació Sanitària Especialitzada al 2004, un total de 265 residents han triat este Departament de Salut per dur a terme el seu període formatiu, dels quals 177 ja han finalitzat la seua residència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here