Protecció Civil d’Alzira conta amb un vehicle nou per poder circular per pistes forestals

0
331

Protecció civil quadProtecció civil d’Alzira rep un quad per part de l’Ajuntament

El passat divendres al migdia, l’Ajuntament d’Alzira lliurava als membres de Protecció Civil un quad, el qual resulta una millora important per tal de portar a terme les tasques del col·lectiu.

A l’acte, que va tindre lloc a les portes de l’Ajuntament, van assistir els membres de Protecció Civil d’Alzira, encapçalats per la seua presidenta Nardi Canet qui va rebre la donació de mans de la regidora de Seguretat Sara Garés, acompanyada de la regidora de Serveis Socials Marina Mir, i del Cap de la Policia Local Jorge Iglesias.

Es tracta d’un vehicle polivalent amb el qual es pot transitar per llocs de difícil accés, la qual cosa era una demanda històrica per part dels membres de Protecció Civil.

Este tipus de vehicle pot circular per pistes forestals i camins pels que no poden transitar turismes i tot terrenys degut a les seues dimensions. Amb esta incorporació es pot escometre d’una manera més efectiva la missió de traslladar avituallament o qualsevol altre tipus de material en els casos d’actuacions d’emergència. A més també poden resultar molt útils per a poder complir tasques d’observació i vigilància, cosa que suposa un excel·lent complement al parc mòbil de Protecció Civil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here