Ernesto Guerrero permaneixerà eternament en Tulell mirant la pista d’atletisme

0
706
Els pares d'Ernesto i l'alcalde durant l'homenatge
Els pares d’Ernesto i l’alcalde durant l’homenatge

Ernesto homenatge pares Ernesto homenatge taulell Ernesto homenatgeIMG_1525

Una olivera i un  taulell de ceràmica on recen els valors del jove Ernesto Guerrero Giménez recordaran eternament l’esportista alzireny, conegut pels seus companys de l’escola d’atletisme per «la Bala Roja» en el Poliesportiu de Tulell mirant per sempre la pista d’atletisme on va participar en nombroses carreres i entrenaments.

A l’acte més que emotiu, carregat de sentiment, han assistit els pares, familiars, amics i companys d’Ernesto, a més de l’alcalde Diego Gómez, la regidora d’Esports Aida Ginestar i distints membres de la corporació municipal i representants de distints clubs de la ciutat que s’han volgut sumar al sentit homenatge.

«Esforç, superació, perseverança, voluntat, força, motivació, autoestima…Amb els valors de l’esport sempre estaras amb nosaltres» reça sobre una pedra històrica en pertànyer a l’antic pont de Sant Bernat.

Una atronadora ovació es va escoltar per tot el poliesportiu de Tulell on tantes carreres i temps va estar els jove esportista local abans que als 21 anys se li parara el cor jugant al futbol en el Poliesportiu de Llaurí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here