Sueca estrena un servei gratuït de prèstec de bicicletes en l’oferta turística de l’estiu

0
450

Sueca Turisme presenta una completa i variada programació especial per a l’estiu amb vora 40 activitats

El consistori suecà ha presentat este divendres la programació especial d’activitats per a la temporada estival. Sueca veu incrementada la seua població, durant els mesos de l’estiu, en més del doble dels ciutadans que hi té censats. L’augment de població amb l’arribada de gent d’altres localitats pròximes al municipi i de turistes, que es sumen als residents, intensifica l’agenda turística de la capital riberenca durant el juliol i l’agost.

En el programa destaca la gran varietat d’activitats proposades que pretenen abastar la diversitat de gustos i cobrir tots els rangs d’edat. Segons ha explicat el regidor de Turisme, Xavier Masó, “l’agenda compta amb una oferta amplíssima que va des d’activitats culturals i d’oci, fins al turisme actiu, sense oblidar cites ineludibles i instaurades en les costums dels suecans com ara la Romeria als Benissants de la Pedra, la Festivitat de Sant Roc o el passacarrer amb fanalets”.

Una de les principals novetats, però, és el nou servei Sueca Bici. Sueca Turisme estrena este nou servei en el punt de la platja de Les Palmeres (Passeig de l’Alguer, junt a la platja adaptada) per tal d’impulsar l’ús de la bicicleta, un vehicle sostenible, saludable, net i silenciós, en els desplaçaments turístics i també quotidians. Aquells que ho desitgen podran fer el préstec per tot un dia, deixant només un depòsit reemborsable de 20 euros a mode de fiança i un document d’identitat. Els menors d’edat hauran d’aportar també un document com a justificant de l’autorització del seu pare/mare o tutor/a legal. A partir del mes de setembre, el servei que compta amb bicicletes per a adults, per a xiquets i també amb cadiretes portabebés, s’oferirà a la Tourist Info de Sueca (Mercat Municipal de Sueca “La Plaça”).

Enguany es manté també l’oferta lúdica per als més menuts. Després de l’èxit de públic obtingut l’any passat en els jocs gegants, jocs a l’arena i unflables, la Regidoria de Turisme aposta per programar-ho també en l’agenda d’este estiu. A més a més, enguany com a novetat també s’han programat diferents sessions de contacontes, un taller de manualitats i un taller ambiental sobre la conservació de les dunes de la platja.

Altre dels aspectes a destacar és que s’ha reforçat l’oferta a Sueca, degut a la demanda dels usuaris. L’equip de Turisme proposarà al visitant i també als residents descobrir i submergir-se de ple en el patrimoni modernista i el paisatge de la localitat, dominat predominantment pels arrossars. En este sentit, s’incrementa l’oferta de rutes i es programaran fins a sis cites, tres eixides de la Ruta del Modernisme i altres tres d’Un passeig per l’arrossar amb bici.

L’oferta es completarà amb diferents propostes musicals de la mà dels grups Els BonicosWorld Sounds TrioBiterjazz i Pop AcuSueca bicis estiuSueca bicis estiustic. A més a més, en l’àmbit esportiu i en col·laboració amb clubs i col·lectius locals s’ha programat també una nova edició de la Travessia Perelló-Palmeres (Trofeu Segundo Castelló), que es celebrarà tot just el pròxim diumenge, i del campionat de Futbol Platja Falla Sucro.

En col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de València, València Turisme, s’oferiran també diferents sessions de cinema a la platja per gaudir, a ras d’arena i a vora mar, d’encisadores nits de cinema a la fresca.

Masó ha volgut destacar que, un any més, s’ha treballat per equiparar l’oferta en totes les platges. “Sueca té més de 8 quilòmetres de costa i, novament, hem tractat de diversificar l’oferta turística i arribar a tots els llocs de manera que els veïns i visitants de les diferents platges puguen gaudir-ne”. El titular de Turisme ha convidat la ciutadania a gaudir al màxim de les activitats proposades i ha apel·lat a la consciència ciutadana i el respecte a l’entorn urbà i als paisatges en el desenvolupament d’estes.

El futllet amb la programació completa es podrà recollir als punts habituals, a l’Ajuntament de Sueca, a la Tourist Info de Sueca i al punt itinerant de la platja de Les Palmeres i també es repartiran entre els banyistes i usuaris de les platges de la localitat. A més a més, ja es pot consultar i descarregar també a la pàgina web www.sueca.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here