La Cafeteria Capricho guanya el cinqué concurs de decoració de terrasses d’Alberic

0
704
Cafeteria Capricho
Cafeteria Capricho

Una espectacular ambientació estiuenca amb imatges antigues d’Alberic li va valdre a la Cafeteria Capicho per a fer-se amb el primer premi de la cinquena edició del concurs de decoració de terrasses comercials organitzat per l’ajuntament. El comerç situat en el carrer Glorieta es va adjudicar un premi de 500 euros. El podi dels millors el van completar el Bar Jardín El Tubo (també situat en el carrer Glorieta) i la Cafeteria Saló de Te Suni (carrer Colón), que es van repartir respectivament 300 i 200 euros.

L’ajuntament a més, va abonar als comerços participants en aquest concurs una ajuda de cinquanta euros, sempre que el jurat va considerar que va haver-hi un canvi substancial entre la configuració habitual de la terrassa i la desenvolupada per al concurs. A més, totes les persones que van dipositar els seus vots en les urnes d’elecció dels millors comerços van participar en el sorteig d’una targeta de la moneda local d’Alberic valorada en 100 €, atorgats per l’ajuntament i canviable en qualsevol establiment adherit a aquest sistema de pagament.

L’objecte del concurs era premiar el conjunt global de la terrassa, cas de la correcta demarcació i integració amb l’entorn; la correcta harmonia de manera respectuosa amb l’enclavament de la ubicació de la mateixa; la distinció i elaboració de l’estètica de tots els elements que poden integrar una terrassa: taules, cadires, tarimes, tendals i ombrel·les, taules de suport, tancaments laterals o elements ornamentals. Es va valorar l’originalitat en la decoració i la diferenciació d’anys anteriors i la celebració cada any pretén fomentar l’originalitat i el dinamisme en l’oferta hostalera de terrasses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here