Els millors patinadors i patinadores valencianes competixen a Alginet

0
372

Alginet patinatge autonomicMés de 40 patinadors i patinadores de la Comunitat Valenciana competiran el dissabte a la pista coberta del poliesportiu d’Alginet en el Campionat Autonòmic

Alginet torna a ser l’amfitriona d’un Campionat autonòmic de patinatge. A maig al nou pavelló cobert del poliesportiu municipal es va fer el Campionat autonòmic dels patinadors més majors on la patinadora del Club d’Alginet, Aina Álvarez va quedar en segona posició i va assistir a juny al Campionat d’Espanya. Demà dissabte serà el moment de vore les categories benjamí, aleví i infantil.

Un Trofeu que reunirà, a partir de les 12 h del matí a 14 clubs de València i Alacant.

Es tracta d’un Campionat molt important ja els patinadors que queden primer van al Campionat d’Espanya. A més els 12 primers classificats en l’autonòmic de totes les categories aniran al Trofeu Federació.

El Campionat està organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge amb la col·laboració del Club de Patinatge d’Alginet i la Regidoria d’Esports. L’horari previst del Trofeu és de 12 a 14.15 h i de 15.45 a 19.30 h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here