El tret d’eixida del circuit «Jazz a la Fresca» este dissabte a Cotes

0
824

Jazz A la Fresca 17Jazz al carrer pobles públicEl circuit, que passejarà 6 formacions de Jazz per 10 pobles de la Ribera, la Costera i la Canal de Navarrés, comença este dissabte, 15 de juliol, a Cotes.

Donat l’èxit que va tindre la primera edició, celebrada els mesos de juny i juliol de l’any passat i que va aconseguir superar els 2.000 espectadors, enguany han hagut peticions des de diferents municipis per ampliar el nombre de places, però s’ha apostat per consolidar la iniciativa.

“De moment estem treballant per demostrar als pobles del circuit què, per a vore actuacions de qualitat,  no cal anar-se’n a una capital– afirma Aureli Doménech, qui ha coordinat el circuit junt amb David Pons- en este cas, ha sigut la voluntat dels alcaldes d’aconseguir tots junts oferir als seus pobles un tipus de música que d’altra manera és difícil que arribe, i consolidar el circuit abans de fer-lo més gran”.

La decisió es va prendre en una reunió per a definir el circuit d’enguany, amb la presència d’alcaldes i regidors d’Alcàntera del Xúquer, Antella, Beneixida, Benimodo, Bolbaite, Cotes, Càrcer, Gavarda, Llosa de Ranes i Sumacàrcer. L’Alcúdia, que l‘any passat en formava part i enguany ha preferit gestionar-se les seues actuacions en solitari.

Així, seran estos 10 els pobles que enguany podran gaudir de les nits a la fresca escoltant les diferents varietats de jazz, des del clàssic que ens durà Metta Quartet, fins la fusió amb el flamenc o la cobla , com és el cas de Rafael Vargas Quintet o La Reina Roja, passant pel swing, el bop i el vocal, que ens ofereixen les formacions BiterJass, EnClau de Jazz i Maria Carbonell.

El cartell és variat i atractiu i dona als alcaldes la possibilitat de triar una actuació conforme a les seues previsions econòmiques, i dins les dates que més li convinguen. Per això enguany s’ha allargat el temps del circuit des de mitjans de juliol fins a mitjans de setembre. Estes són les dates i llocs de les 10 actuacions:

15 de juliol- COTES (Plaça de l’Ajuntament)- Rafael Vargas Quintet Flamenco Jazz

20 de juliol- CÀRCER (Plaça de la Generalitat)- Metta Quartet

21 de juiol- ALCÀNTERA DE XÚQUER (Cinema d’estiu)- En Clau de Jazz Quintet

22 de juliol- BENEIXIDA (Plaça de l’Ajuntament)- En Clau de Jazz Quintet

28 de juliol- ANTELLA (Barracons de l’Assut)- Metta Quartet

19 d’agost- LA LLOSA DE RANES (Plaça Major)- En Clau de Jazz- Maria Carbonell

1 de setembre- GAVARDA (plaça de l’Ajuntament)- La Reina Roja

2 de setembre- BENIMODO (parc Sant Felip)- Metta Quartet

4 de setembre – SUMACÀRCER (plaça de l’Era) – La Reina Roja

10 de setembre- BOLBAITE (el rio)- Biterjass Quartet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here