Alzira demana 170.000€ per adherir-se a un programa d’ocupació del Servef

0
427

IDEA subvencio 170000L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, una subvenció de 170.000 euros per a adherir-se al programa d’ocupació públic EMCORP del SERVEF per a la contractació de persones aturades de més de 30 anys i per a parats de llarga duració. Els contractes beneficiaran a 10 treballadors/es i tindran una durada de 6 mesos a jornada completa, per a la realització d’obres o serveis d’interés general.

En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: “un dels objectius d’aquest equip de govern és potenciar programes d’aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d’atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat i per al col·lectiu de joves aturats. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’està fent un esforç important per potenciar els programes de treball”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here