Xuquer Viu concedix el Premi Aigua Clara a Manolo Morató

0
435
Manolo Morató
Manolo Morató

Xuquer Viu sopar Benimodo

El proper divendres 14 de juliol celebrarem el 12é Sopar i Festa de Xúquer Viu a la Plaça Machí de Benimodo a les 22:00. Aquest any el premi Aigua Clara serà per a Manolo Morató, el company de Xúquer Viu que ens va deixar el passat mes de novembre. També votarem el premi Tarquim Pudent entre els candidats nominats. Actuarà Óscar Briz amb “Totes les cançons del món”.

Els tiquets, a 5 euros, pots aconseguir-los enviant un correu a xuquerviu@hotmail.com o cridant al telèfon 655833540 (Roger). A Benimodo pots comprar-los a l’Ajuntament pels matins i a la Biblioteca per la vesprada. A l’Alcúdia els tindràs a la llibreria L’Esplai, a l’Avda Antonio Almela, 42.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here