C’s d’Alzira sol.licita adequar els pilons dels nucli urbà per la seguretat

0
406

Bolardos alquerieta• María José Llopis lamenta que «és una irresponsabilitat realitzar una despesa econòmica en una cosa que no complix la seua funció»

Ciutadans (Cs) d’Alzira ha sol·licitat al tripartit que «adeqüe els pilons situats en les vies públiques del nucli urbà perquè així siguen mes visibles i segurs per als conductors i per als vianants«, així ho ha explicat la portaveu, María José Llopis.

Llopis ha demanat que «els bol·lards que no complisquen les seues mesures reglamentàries (90 cm d’altura mínim) és retiren immediatament perquè hi ha molts trams en què hi ha unes boles de ferro que no complixen la seua funció«, ha denunciat la regidora qui també ha assegurat que «està demostrat que són molt perilloses donada la seua baixa altura perquè la gent entropesse i, fins i tot, amb més perill per als vianants amb ceguera o deficiència visual».

«Ja hem preguntat diverses vegades al tripartit el motiu pel qual utilitzen el color granat per a pintar els pilons o altres elements de semblant funció, ja que és un color que no afavorix la seua visibilitat«, ha detallat Llopis qui ha concretat que la resposta del tripartit ha sigut: «és el color corporatiu i, a més, ens agrada«.

En este sentit, la regidora de Cs ha aclarit que, «a nosaltres també ens agrada el color corporatiu de la nostra ciutat, però no ho avantposem a la seguretat que ha de predominar en este tipus d’elements«. A més, Llopis ha defés que «per a estos elements urbans s’ha d’utilitzar un contrast cromàtic, colors que potencien la seua visibilitat entre si, per exemple: fons blanc amb línies roges”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here