Cordialitat i «clima d’enteniment» entre el govern d’Alzira i la nova directiva empresarial

0
479
L'alcalde i el regidor d'Hisenda amb el nou president i membres de l'AEA
L’alcalde i el regidor d’Hisenda amb el nou president i membres de l’AEA

Una representació de la nova Junta Directiva de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA), encapçalada pel nou president, Raúl Tudela, ha mantingut hui una primera reunió de contacte, al consistori, després la seua elecció, amb l’alcalde, Diego Gómez, i el regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió,  en la que s’han tractat diferents aspectes d’actualitat i d’interés dels empresaris com el polígon industrial El Pla, bonificacions d’ordenances, infraestructures i altres matèries relacionades amb els sectors del comerç, servicis i hostaleria, principalment.

Bonificacions

Els dirigents de l’AEA han proposat que l’Ajuntament aplique bonificacions fiscals als empresaris i comerciants, en distintes ordenances, per contractació de personali inversions així com de l’IBI.

Esta primera reunió ha transcorregut en «un clima molt cordial, d’enteniment i de coincidències en molts aspectes» segons ha declarat a Riberaexpress el regidor d’Hisenda Albert Furió.

Els empresaris han tret una impressió semblant; «considerem el bon enteniment entre les parts» que ha presidit la reunió, en la que els dirigents de l’AEA consideren que «l’associació s’ha mostrat com un grup dinàmic i innovador, disposat a treballar i a convertir-se en l’interlocutor necessari per als empresaris d’Alzira».

Les dos parts han queda emplaçades per a tornar a reunir-se el pròxim mes de setembre i concretar així algunes de les propostes i iniciatives plantejades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here