Alberic contracta 61 desocupats per a la neteja del terme municipal

0
483

Alberic aturats agrícoles 17El Servei Públic d’Ocupació Estatal ha permès a l’Ajuntament d’Alberic contractar a exactament vuitanta-una persones de la localitat, que des d’aquesta setmana desenvolupen treballs de neteja del terme municipal, sobretot en camins rurals i barrancs.

El consistori que dirigeix en l’àrea econòmica el primer tinent d’alcalde, Josep Puig, ha rebut al voltant de 63.000 euros, que permetran el desenvolupament del denominat popularment com “atur agrícola”, és a dir, la contractació durant els mesos centrals de l’estiu de les persones que normalment treballen en l’agricultura i que al juliol i agost queden en situació de desocupació.

Els treballadors es distribueixen aquests dies per partides com les de Carrasques, on netegen barrancs per al seu adequat drenatge en cas de pluges torrencials, o en el barranc de l’Anell, on escometen la neteja de canyes que dificulten el trànsit. També per altres camins rurals propers al casc urbà i fins i tot pels mateixos carrers del municipi.

“Volíem fer una aposta amb una actuació integral en l’horta de la nostra localitat perquè per a nosaltres l’agricultura i els seus treballadors són primordials. Amb aquesta actuació van a tenir majors facilitats per a accedir als seus camps, la qual cosa es veurà complementat en els pròxims dies amb un asfaltat important d’alguns dels principals camins. L’ajuntament vol i va a estar al costat dels llauradors”, explica l’alcalde, Toño Carratalá.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here