Alzira combatix els xiclets de la via pública amb una motxilla especial i el novedós «Gumy»

0
467

xiclets netejadorsEl passat mes de setembre, amb l’objectiu de tindre una Alzira més neta, l’empresa concessionària de la neteja urbana va provar un mètode per tal d’eliminar els xiclets apegats en les voreres de la via pública.

Donat el resultat positiu d’aquella prova l’empresa ha adquirit una motxilla en propietat «que utilitzarà de manera periòdica, amb la finalitat d’anar fent desaparéixer els xiclets de les voreres, ja que presenta una imatge de ciutat bruta i poc amable», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics

D’esta manera, la motxilla que elimina els xiclets passa a ser una eina més en les rutines diàries de neteja a la ciutat d’Alzira.

Es tracta d’una màquina que utilitza un producte natural derivat de la remolatxa, que junt amb la calor, generada per una xicoteta botella de propà, aconseguix desincrustar les taques de xiclet del sòl. Està fabricada en fibra de carboni i conté un aerosol, una bateria recarregable i una botella ecològica, amb una solució d’extractes vegetals; sóu per tant productes respectuosos amb el medi ambient.

El treball de neteja, que fins ara es realitzava de forma manual, es pot realitzar ara d’una manera més ràpida i neta.

Pascual apel·la al civisme del veïnat per tal d’entre tots anar aconseguint una Alzira més neta i respectable, «per això, som la primer a ciutat del país a comptar amb els contenidors «Gummy» per tal d’arreplegar xiclets, una iniciativa que en les primeres setmanes de funcionament està despertant l’interés de la ciutadania».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here