Alzira inicia una nova edició de «12 mesos, 12 empreses»

0
350

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha aprovat les bases del programa “Alzira: 12 mesos, 12 empreses 2018” que pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors/es i pimes de recent creació. L’objectiu és impulsar través d’un pla de màrketing i de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys.

Les empreses seleccionades per a aquesta iniciativa disposaran de tot un pla de màrqueting, llançament i promoció dels seus projectes. Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “la segona edició del programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació.”

Cal recordar que des d’IDEA s’ofereix tot un catàleg de serveis per al suport i creació d’emprenedors/es i pimes:

  • Punt PAE d’assessorament d’empresa
  • Pla d’empresa i estudi de viabilitat
  • Assessorament a la ubicació del local

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here