IDEA ha iniciat hui en Alzira els cursos del Campus SAPS

0
454

IDEA curs saps 17Aquest matí han començat en IDEA els primers cursos del CAMPUS_SAPS ALZIRA d’Introducció a Calc, en el qual es treballarà el programari lliure de fulls de càlcul_CALC, i el curs d’Introducció a Internet. Alzira ha estat reconeguda per la Generalitat Valenciana com un dels primers ajuntaments  CAMPUS SAPS per oferir formació on-line i sempresencial, el que eixampla l’oferta formativa de l’Agència IDEA.

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha destacat que: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzen de forma presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA, i continuaran amb la següent programació:

  • Introducció a navegadors. Inici el 24 de juliol
  • Introducció al correu electrònic. Inici el 17 de juliol
  • Introducció a Writer. Inici el 2 d’agost
  • Usuari mitjà d’Internet. Inici el 2 d’agost

Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu a formacion.idea@alzira.es o cridant al telèfon 962455101.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here