Aguilar i Pascual asseguren que les obres de Pérez Galdós finalitzaran el 31 de juliol

0
351
Els regidors Isabel Aguilar i Fernando Pascual
Els regidors Isabel Aguilar i Fernando Pascual

Les tasques de condicionament de Pérez Galdós avancen complint el calendari previst

Les obres al carrer Benito Pérez Galdós avancen segons el calendari previst. La renovació de les canalitzacions està finalitzant, per tant ara s’està demolint la vorera existent fins ara per tal de poder fer la nova pavimentació.

«Podem dir que els treballs no visibles, perquè estan soterrats, ja han finalitzat. A partir d’ara les tasques realitzades són a nivell superficial per la qual cosa dia a dia vorem l’evolució del nou entramat urbà en una de les principals artèries de la nostra ciutat», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.

Per la seua banda, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, es mostra satisfeta amb el compliment del calendari previst, ja que un dels compromisos adquirits amb el comerços d’este tram de carrer passa perquè les obres estiguen finalitzades el 31 de juliol, a més en uns dies tornarà a visitar els comerços per tal d’atorgar-los un altra tanda de tiquets gratuïts per a que els clients estacionen els vehicles al pàrquing de Reis Catòlics.

Les tasques de canvi de canalitzacions es van iniciar el passat 1 de juny i de moment tot indica que l’1 d’agost els vehicles podran circular per esta via, això sí, per l’únic carril habilitat per a tal finalitat, ja que el vianant guanya espai amb l’ampliació d’ambdós parts de les voreres.

Tant Aguilar, responsable de Comerç, com Pascual, responsable de l’entramat urbà, es mostren convençuts de que estes obres milloraran el comerç de Benito Pérez Galdós, un carrer que compta amb l’avantatge de ser l’eix vertebrador cap a la plaça Major entre una part i l’altra de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here