Fernando Gómez Colomer serà hui entrenador de la UD Alzira

0
637
Fernando Gómez Colomer
Fernando Gómez Colomer

La UD Alzira ultima este matí la contractació de Fernando Gómez Colomer com a sustitut de Dani Ponz a la banqueta blaugrana.

Gómez sols ha entrenat al Torre Levante i ho va fer la pasada temporada tot i que a mitjans de la mateixa  va dimitir.

En canvi ha sigut tota una institució com a jugador del València club en el que defensà la camiseta durant unes 15 temporades. La seua carrera futbolística la culminà en el CD Castelló la temporada 1.998-99 en 2ª B i aquella vegada ha sigut la última que ha xafat el terreny de joc del Suñer Picó en enfrontar-se a l’equip del club que ara està a punt de contractar-lo.

Gómez Colomer també ha sigut director esportiu del València CF i de l’Alacant CF, president del Castelló, així com director general d’Esports.

Sembla que a migdia de hui serà oficial que el legendari futbolista, que també va ser internacional, siga el nou inquilí de la banqueta blaugrana amb la difícil papereta de fer oblidar a Dani Ponz que ahir va ser presentat com a tècnic del CD Eldense.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here